logo


WELKOM    PORTFOLIO    OVER MIJ

Hoofdfontein

Uw verhaal in klinkende taal - stappen en kosten


De stappen voor het maken van een boek zijn:

1    Kennismaking
Bent u geïnteresseerd, belt of mailt u mij dan om even te praten. Als u wilt, kom ik vrijblijvend bij u langs en schrijf een kleine tekst als voorbeeld.

2    Offerte
Klikt het van beide kanten, dan kunnen we verder. Ik stel een globaal overzicht op van de onderwerpen die u wilt bespreken. Op basis daarvan maak ik een offerte.

3    Interviews
Bent u akkoord, dan houd ik snel het eerste interview. We zoeken daarvoor de plaats die u het prettigst vindt. Een interview duurt 2 à 3 uur. U vertelt, ik stel vragen en maak notities.

Meestal zijn 4 of 5 interviews genoeg. U kunt de gesprekken voorbereiden door aantekeningen te maken of vast foto's te zoeken bij het onderwerp.

4    Uitwerking
Na elke keer werk ik het interview uit en stuur ik u de tekst toe. Als u wijzigingen wilt maken, is dat geen probleem. Is de hele tekst compleet, dan stuur ik u deze nogmaals ter controle.

5    Opmaak
Bent u tevreden over de tekst, dan maak ik deze op met de foto's en eventuele illustraties. Hiervan stuur ik u een proef. U krijgt dan een beeld hoe het boek eruit komt te zien. 

6    Omslag
De strik om het cadeau. Voor het omslag hanteer ik een basisvormgeving, die u kunt aanpassen naar uw eigen smaak.

7    Drukken en binden
Zijn we allebei tevreden, dan gaan de bestanden naar de drukker en de binder. Een laatste en zeer belangrijke stap, want we willen de beste kwaliteit. Ik werk hiervoor samen met Tim Beijer, een van de grootste drukwerk-fijnproevers van Nederland.

Uw boek wordt gedrukt op Munken Pure Rough, een stevig, crèmekleurig papier met een natuurlijke, verfijnde uitstraling.

Wat kost het?
Een serieus boek maken kost geld. U moet rekenen op een bedrag van 65 tot 100 euro per bladzijde, inclusief vijf exemplaren van het boek.

munt

Wat denkt u ervan? Waagt u de stap?
Gun uzelf of uw naasten dit cadeau voor het leven!

Bel gerust voor meer informatie
06-37313100
Of mail
Terug naar vorige pagina
Naar portfolio
Naar welkom


kunst wetenschap zorg mens reizen

Tekstbureau OpSchrift
Yvonne van Osch
Binnenkadijk 117, 1018 ZE Amsterdam
opschrift@tip.nl | 06-37313100


mail linkedin twitter