logo


WELKOM    PORTFOLIO    OVER MIJ

Albanië

Wat een hoop werk, maar wat een dankbare taak! Dit jaar schrijf ik een reisgids voor Albanië, voor de Dominicusreeks van Gottmer. In april of mei 2019 zal de gids verschijnen, het omslag is al klaar. Benieuwd naar mijn ervaringen bij het onderzoek? Lees mijn Albaniëblog.

albanie

Santiago

Ook zo'n mijlpaal, de fietstocht naar Santiago de Compostella die ik in 2014 samen met mijn vriendin heb gemaakt. We waren met velen maar voelden ons toch uniek. Benieuwd naar ons blog?

jacobsschelp

Duizend stappen naar de zon

Tot slot: in de loop van mijn jongere jaren zijn links en rechts reisverhalen van mijn hand verschenen. Over Cuba, Japan, Polen. In 1993 kreeg ik de kans een boek te publiceren over de reis door het verre oosten die ik met mijn beste vriendin Maud heb gemaakt. Er is helaas geen e-book van gekomen, ik laat hier alleen de buitenkant zien. De meisjes op de foto zullen nu een jaar of 35 zijn.

boek

Terug naar welkom of iets anders lezen?

kunst wetenschap zorg mensIn portfolio vindt u een overzicht van mijn opdrachtgevers. Daarachter een selectie van meer dan 2.500 stukken.Tekstbureau OpSchrift
Yvonne van Osch
Binnenkadijk 117, 1018 ZE Amsterdam
opschrift@tip.nl | 06-37313100


mail linkedin twitter